2016-01-05 09:02:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Rendezzen egy nagy családi vacsorát

Napi horoszkóp január 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars, a 8. sorsterületen található: ide tartozik minden olyan pénz, amit másoktól várhat, mint például a hitelek. Vizsgáljon meg minden adódó lehetőséget, de jól fontolja meg, hogy kitől, mire és mennyit fogad el!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Nyilas jegyében áll, ez az ön egyik „betegségháza”, de szerencsére a Vénusz nem okozhat nagyon súlyos problémákat. Ha teheti, tartózkodjon minél többet a friss levegőn, és kerülje azokat a helyeket, ahol sok ember megfordul.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ragyogó időszak a mostani arra, hogy összecsődítse a családját, sőt, akár a család régi barátait is egy közös vacsorára. Egy dologtól óvakodjon: ne most álljanak neki kényes problémákat tisztázni!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold kedvezőtlen kapcsolatba kerül a Merkúrral: ma fontos emberekkel mehetnek el egymás mellett. A Merkúr a kommunikáció bolygója, így el is beszélhetnek egymás mellett másokkal, jobb, ha inkább csak hallgatja a többieket.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Uralkodó bolygója, a Nap, együtt áll a Plutóval. Ez az időszak érzelmileg kissé megterhelő lesz, hiszen a két bolygó a Bak jegyében látható, ami eléggé zord jegy. Talán most sikerül megértenie, hogy a föld jegyű emberek miért annyira szótlanok...

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Előfordulhat, hogy a gyermeke nem úgy teljesít, ahogyan azt elvárná tőle. Próbáljon megértőbb és segítőkészebb lenni! A Merkúr „megcincálhatja” egy kicsit a bevételeit.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha tetszik, ha nem, ma muszáj lesz rendet tennie, mert ha ellenáll, a Szaturnusz fogja kényszeríteni erre. Minden a fejünkben dől el, itt kellene önnek is kezdenie...

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars a Skorpió jegyében együtt áll a Holddal, valószínűleg ingerültnek és türelmetlennek érzi magát. Hajlamos lesz a saját feje után menni, elhamarkodott döntéseket hozni, és lobbanékonyan reagálni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A maihoz hasonló bolygóállások idején rendszerint egy új és jelentős, ám cseppet sem békés kapcsolat veszi kezdetét. A gond az, hogy a Vénusz birtokolni és nevelni akar, a Jupiter viszont szabad maradni...

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ez az időszak alkalmas arra, hogy visszavonuljon kicsit, hogy növelje az önismeretét, áttekintse a kapcsolatait, és eldöntse, mely viszonyok igazán fontosak az ön számára. Egyes viszonyainak vége szakadhat, mások túlélik az elemzést, és megerősödnek.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Próbáljon meg lépést tartani az életében bekövetkező szükséges változásokkal úgy, hogy közben hű marad önmagához. Ha megpróbálja megfékezni a vágyát a változás és a szabadság iránt, az most könnyen balesethez is vezethet.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma próbatétel elé állítják az égiek: a legfontosabb, hogy nézzen szembe valódi énjével, és ne áltassa magát tovább. Ezután tesztelnie kell, hogy átlát-e az illúziók fátylán, és meg tudja-e ítélni, milyenek az embertársai valójában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: